maanantai 3. elokuuta 2015

Shalom!

Äskettäin kysyttiin radio-ohjelmassa  eräältä nuorelta pastorilta, joka on perustanut uuden seurakunnan, että millainen on tilanne Suomessa 20 vuoden kuluttua. Pastori vastasi jotenkin tähän tapaan: "Suomessa on tilanne muuttunut voimakkaan hengellisen työn seurauksena  paljon parempaan suuntaan.  Jeesus on tullut tunnetuksi, ja se on vaikuttanut moraalisen tilan paranemisen."

Valitettavasti tuo nuoren pastorin lausuma ei pidä paikkaansa. Se mitä todella on tapahtunut 20 vuoden kuluttua, on seuraavaa:

Jeesukseen uskovat on temmattu täältä pois (kammioihin, Jes.26:20) ennen kuin Jumalan viha alkaa.  Ennen sitä ihmiset elävät kuin Nooan ja Sodoman ja Gomorran aikana.  Israel on jätetty aivan yksin ympäröivien vihollisten saartamaksi. Kolmas maailmansota on käyty ydinasein.  Kansoista vain rippeet ovat säilyneeet hengissä. - Suomi on kokenut hyvin kovia aikoja: Venäjä on tallannut Suomen maaperää, ja kansamme on joutunut hyvin kurjaan tilaan. Uskovien lähdön jälkeen maailmaan on noussut uusi johtaja, jota Raamattu nimittää antikristukseksi. Maailman romahtanut talouselämä on uudistettu, ja raha ei enää ole seteleinä, vaan kaikki rahaliikenne toimii vain sirun kautta, jonka tämä uusi maailmanjohtaja vaatii kaikille (se otetaan käteen tai otsaan).

On hyvin mahdollista, että 20 vuoden kuluttua on alkanut jo 1000-vuotisen valtakunnan aika. Kansojen jäännökset on tuomittu sen mukaan, miten he ovat suhtautuneet juutalaisiin vihan aikana (Matt.25:31-46), jonka kesto on ollut noin seitsemän vuotta.  Jeesus on tullut ylöstemmatun seurakunnan kanssa hallitsemaan maailmaa. Hallintokeskus on Jerusalemissa.

Nämä asiat tulevat tapahtumaan seuraavien 20 vuoden sisällä, ja siksi meidän tulee odottaa Jeesusta ja evankelioida ihmisiä, että mahdollisimman moni olisi lähtövalmiina (Luuk.21:36). Uskovaisilla ei ole työaikaa paljon jäljellä, ja hengellinen tila vain pahenee loppua kohti. 

Valheherätys kukoistaa juuri silloin, kun Jeesus hakee seurakuntansa kotiin (Matt.7:13-27).

Synnin mitta on täyttymässä, ja Jumalan tuomiot puhdistavat pian koko tämän planeetan. 

Juhani Laukkonen

Raijan todistus