keskiviikko 17. marraskuuta 2021

 

SALASEUROJEN VALHESANOMAT

UUSI MAAILMANJÄRJESTYS TULEE VASTA KUN PYHÄ HENKI ON VIENYT SEURAKUNNAN (KRISTUKSEN MORSIAMEN KOTIIN)


2Tes.2:7-12 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen


Ilm.22:17,20 Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi. 20 Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian." Amen, tule, Herra Jeesus!

Kautta ihmiskunnan historian on maailmassa ollut salaseuroja. Vihollinen on saanut paljon pahaa aikaan niiden ihmisten kautta, jotka ovat hyljänneet Raamatun totuuden ja antautuneet ammentamaan voimaa näistä pimeyden lähteistä. Pimeydelle on suuri voitto sinänsä jo se, että sen valtaa paisutellaan.

Todellisuudessa koko maailman mittakaavassa näillä salaseuroilla on vain vähän todellista vaikutusvaltaa. Kriisiajat, kuten nyt, ovat salaseurojen ja valhetiedon levittämisen kulta-aikaa. Se mikä tässä on kaikkein ikävintä - myös uskovaiset ovat hyvin alttiita pitämään totena näitä Raamatun vastaisia skenaarioita.

Raamatun totuus on, ettei saatanalla ole tippaakaan itsenäistä valtaa, ainoastaan sen verran liikkumavaraa mitä Jumala sille sallii. Vihollisen valta riisuttiin Golgatalla.

Kol.2:15 Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun.

Jumala on antanut Jeesukselle kaiken vallan taivaassa ja maan päällä (Matt.28:18). Kun tämä armon aikakausi päättyy ja Israelin jäännös on ottanut vastaan Messiaansa, yksi enkeli tulee taivaasta ja sitoo saatanan tuhanneksi vuodeksi (Ilm.20:1-2).

Uusi maailmanjärjestys kyllä tulee, mutta se tulee Raamatun ilmoittamalla tavalla ja aikataululla (ei salaliittoteorioiden mukaan).

(Wikipedian mukaan) Uusi maailmanjärjestys (lat. Novus Ordo Mundi, engl. New World Order, NWO) viittaa salaliittoteorioihin, joiden mukaan voimakas salaseura olisi tehnyt salaisen suunnitelman kaapatakseen maailmassa vallan ja pystyttääkseen maailmanhallituksen sekä perustaakseen yhden maailmanuskonnon koko maailmaan.

Uuden maailmanjärjestyksen ydinjoukoksi on eri teorioissa ehdotettu muun muassa illuminatia, vapaamuurareita, Bilderberg-ryhmää, Bohemian Grovea, Euroopan Unionia[1]l ja sionisteja.

Erityisen suosittuja salaliittoteoriat Uudesta maailmanjärjestyksestä ovat Yhdysvalloissa.

Nämä järjestöt ovat eniten synnyttäneet salaliittoteorioita. Niiden vaikutusta on suuresti ylikorostettu kautta aikain ja siten saatu aikaan mitä moninaisimpia skenaarioita, joita pyritään parhaansa mukaan soveltamaan Raamatun profetaaliseen ilmoitukseen.

On selvää, että

PORTTOKIRKKO tulee syntymään roomalaiskatolisen kirkon helmaan (EKUMENIAN TULOKSENA) ja ANTIKRISTUS NOUSEE - KAUPANKÄYNTI VAIN MIKROSIRUN OMISTAJILLA (oikeassa kädessä tai otsassa, Ilm.13:16-17), MUTTA KAIKKI TÄMÄ VASTA SEURAKUNNAN YLÖSOTON JÄLKEEN.

Nämä asiat ovat Raamatun ilmoituksia jo kahden vuosituhannen takaa.

Kuitenkin tämä kaikki pahuus pääsee täyteen valheelliseen valtaansa vasta seurakunnan ylösoton jälkeen. Se, joka pidättää ja jolla on niin suuri voima, ettei tuonelan portit sitä voi voittaa – on Pyhä Henki uudestisyntyneissä uskovaisissa.

Pyhä Henki myös yhdistää koko Kristuksen ruumiin yhtenäiseksi kokonaisuudeksi koko maailmassa. Niin kauan kuin Pyhä Henki on täällä maanpäällä, ei vihollisella ole sitä valtaa, mitä salaliittoteoreetikot valheellisesti paisuttavat ja levittävät. Hän joka on meissä (uudestisyntyneissä) on suurempi kuin se, mikä on maailmassa (1Joh.4:4).

Rakkauden kosketus” -ohjelma TV7:ssä torstaina 2.4. antoi niin paljon väärää ja harhaanjohtavaa tietoa kehitettävästä rokotteesta koronavirusta vastaan, että se voi koitua joidenkin kuolemaksi.

13.4.2020 PUHUMAANI VAROITUKSEEN VALHETIEDOSTA ON LIITETTY TÄMÄ HARHAANJOHTAVA OSUUS OHJELMASTA

Tällainen on juuri sitä valhetietoa, että rokotteessa istutettaisiin ihmisiin mikrosiru ja sillä voitaisiin alkaa kontrolloida ihmisten luonnetta ja muuttaa käyttäytymistä. Tälläistä väitettä kuultiin.

Kun rokote aikanaan saadaan, se voi olla monen ihmishengen pelastus. Rokotteesta kieltäytyminen voi päinvastoin johtaa monen ihmisen kuolemaan.

Tällainen valhetieto, ja vieläpä uskovaisten kautta, on todella vahingollista.TULEVA PEDON MERKKI ON JOTAIN AIVAN MUUTA

Raamatussa varoitetaan pedon merkin ottamisesta, koska merkin ottaminen johtaa peruuttamattomasti kadotukseen.

Ilm.14:9-10 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä

Tätä pedon merkkiä aletaan antamaan Raamatun aikataulun mukaan vasta seurakunnan ylösoton jälkeen, vasta kun antikristus on vahvistunut valta-asemassaan.

Sielunvihollisen lyhyt valtakausi toteutuu vasta uskovien ylösoton jälkeen. Jeesuksella on kaikki valta taivaassa ja maan päällä.


Tällaiset valheuutiset uskovien levittäminä vievät luottamuksen muuhunkin Sanan julistukseen, ja se on juuri sielunvihollisen päämäärä. Kannattaa kuunnella todellisia asiantuntijoita ja tervettä opetusta näissä asioissa. Suosittelen TV7:ssa Pekka Reinikaisen opetusta koronaviruksesta.


NYT ON VALVOTTAVA OPETUSTA, NIIN JULISTAJAN KUIN KUULIJANKIN. OPETTAJILLA ON SUURI VASTUU JUMALAN EDESSÄ.


Paavali neuvoo nuorta Timoteusta:


1Tim.4:16 Valvo itseäsi ja opetustasi, ole siinä kestävä; sillä jos sen teet, olet pelastava sekä itsesi että ne, jotka sinua kuulevat.


Jaakob antaa neuvon Sanan opettajille:


Jaak.3:1-2 Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion. Sillä monessa kohden me kaikki hairahdumme...


Rukoillaan yhdessä:


Herra Jeesus Kristus, varjele meidät kaikelta valhetiedolta ja vihollisen kavalilta juonilta, niin että meidän huomiomme ei kiinnittyisi vääriin asioihin. Anna hengen katseemme olla kiinnitettynä Sinuun ja ajatuksemme pysyä lujasti Pyhässä Sanassasi. Olet Herra Sanassasi itse kehottanut meitä valvomaan ja rukoilemaan joka aika, että meidät katsottaisiin arvollisiksi pakenemaan sitä mikä tuleva on ja seisomaan Ihmisen Pojan edessä.

Herra, tätä me rukoilemme, ja kiitos siitä, että Pyhä Henki meitä tässä auttaa ja saamme olla turvallisella mielellä.

Tule pian, Herramme Jeesus Kristus, Rakas Vapahtajamme!

Aamen!
Raijan todistus