sunnuntai 15. elokuuta 2021

KESKUSTELLAAN RAAMATUSTA
LIVENÄ Facebookissa 27.9. klo 18.00, tule mukaan!
Voit laittaa ohjelman aikana WhatsAppin kautta tai sähköpostilla rlaukko@japo.fi kommentteja ja kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan.
Keskustellaan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista, joita Raamatussa on ennustettu jo tuhansia vuosia sitten. Tämä nykyinen aika ei ole enää alkuunkaan tavallista ja normaalia, vaan olemme tulleet ihmiskunnan historiassa yhden tärkeän ajanjakson loppuun. Tämä viimeinen 2000 vuoden aika on nimetty Raamatussa armon aikakaudeksi, ja tämä ajanjakso on nyt päättymässä. Loppuvaiheet täyttyvät silmiemme edessä, ja nyt Jumala tahtoo kaikkien tietävän, mitä on tulossa, ja Hän haluaa ennen kaikkea pelastaa vielä mahdollisimman monia. Jeesus ottaa vastaan syntisiä, jotka tahtovat ottaa Hänet Herrakseen.
Israel on ajan kello, jota meidän kannattaa tarkkailla. Israel tulee käymään läpi vaikean ajanjakson (Jaakobin ahdistus), minkä jälkeen Israelin kansan jäännös nöyrtyy ja ottaa vastaan Messiaan. Samana ajanjaksona koko maailma joutuu käymään läpi historiansa suurimmat sodat ja mullistukset. Uskovaiset eivät kuitenkaan jää siihen aikaan, vaan Jeesus hakee omansa pois ennen tulevia tuomioita. Kaiken tämän jälkeen Jumalan valtakunta tulee ja Jumalan tahto tapahtuu ”myös maan päällä niinkuin taivaassa”, kuten rukoilemme Jeesuksen opettamassa Isä meidän -rukouksessa.
Keskustelussa mukana Antti Ylipelkonen ja Risto Kujala Lapualta, Erkki Hietanen Lappajärveltä ja Juhani Laukkonen Alajärveltä.

Raijan todistus