perjantai 8. tammikuuta 2016


RUKOUSHAASTE

Ilman rukousta eivät sielut pelastu! Ennen kuin evankeliumin sanoma voi koskettaa ihmisen sisintä, on oltava paljon rukousta. Haastan sinut, sisko ja veli, rukoustaisteluun omaistesi, paikkakuntasi, Israelin ja Suomen puolesta.
Tämä aika, joka on armotalouskauden päättymisen aikaa, on Raamatun ilmoituksen mukaan hengellisen uneliaisuuden, luopumuksen ja laittomuuden lisääntymisen aikaa. Rukous on yksi uskonelämän perusedellytys. Pysyäksemme valveilla ja voidaksemme olla avuksi hukkuville läheisillemme - meidän on rukoiltava.

SEURAKUNNAN YLÖSOTTO ON LÄHELLÄ

Valmistautukaamme kohtaamaan Jeesus Kristus Kuninkaana. Me emme tiedä, näemmekö ennen Herramme tuloa Suomessa herätystä. Tietenkin me sitä toivomme ja rukoilemme. Raamattu ei kuitenkaan lupaa mitään suurta herätystä armonajan loppuun – päinvastoin luopumusta. Jos todella ymmärrämme, että meille rakkaat omaiset ja ystävät ovat menossa iankaikkiseen kadotukseen ilman Jeesusta ja tiedostamme Jeesuksen tulevan hyvin pian hakemaan uskovaiset täältä pois, niin rukoilkaamme.
Ei ole Raamatun hengen mukaista julistaa suuren herätyksen tuloa, jos ei tuoda tiedoksi myös sitä, että Jeesus voi tulla minä hetkenä tahansa, ja odotetaan vain uneliaina ensin herätystä! ON KIIRE RUKOILLA JA EVANKELIOIDA!

JEESUKSEN VAKAVA KEHOTUS SEURAAJILLEEN

Luuk.21:36 ”...Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä."
Tieto ja ymmärrys Jeesuksen tulon läheisyydestä saa aikaan vakavaa huolta rakkaittemme valmiudesta ja vie meidät totiseen rukoukseen heidän puolestaan. Emmehän halua kenenkään heistä jäävän tulevaan vihan aikaan.
Viimeiset 30 vuotta on tuotu ”profetioita” suuren herätyksen tulosta maahamme ja samalla jätetty huomioimatta AJAN MERKKIEN TOTEUTUMINEN. Herätyksestä on tehty ikäänkuin merkki, jonka pitää toteutua, ennen kuin Jeesus voi tulla noutamaan seurakuntansa kotiin. Tietysti rukoilemme koko sydämestämme herätystä, mutta Raamattu ei anna yhtään lupausta lopun ajan suuresta herätyksestä – päinvastoin. Raamattu puhuu valheherätyksestä ja eksytyksistä (Matt.7:13-27; Matt.24:3-5). Luopumuksesta huolimatta ihmisiä pelastuu ja pakanoiden luku täyttyy siellä, missä on kuuliaisuutta (Ilm.3:9).
Laittakaamme nyt nopeasti rukousalttarit kuntoon niin kotona kuin seurakunnissa – armon aikaa ei ole enää paljon jäljellä. Seurakuntien työntekijät ja vastuunkantajat näyttäköön tässä hyvää esimerkkiä ja oikeaa johtajuutta (1Piet.5:2-3).


Siunausta toivottaen Juhani Laukkonen

Raijan todistus