sunnuntai 22. maaliskuuta 2015



SINULLE JOKA JÄIT TÄNNE!


NYT ON VIELÄ ARMON AIKA

Raamatusta olen saanut sen käsityksen, että Jumalan armo ei kosketa vihan aikana enää   niitä   ihmisiä,  jotka  ovat  armotalouskauden  aikana hyljänneet    Jumalan armokutsun,   ovat kulkeneet etsikkoaikojensa  ohi   tai ovat luopuneet uskosta ja jääneet pois ylösotosta

Toivoisin  todellakin  olevani väärässä  tässä  asiassa.    Seuraavat raamatunkohdat kuitenkin  viittaavat voimakkaasti tähän suuntaan:  Luuk.14:16-24;    2Tess.2:8-12
Snl.1:22-32.  
             

SINULLE  JOKA  JÄIT  TÄNNE,  
KUN  JEESUS  ON  HAKENUT OMANSA  POIS !

Jos  tätä lukiessasi uskovaiset ovat jo kadonneet, sinun on hyvä tietää, mitä meille on tapahtunut ja minne me olemme kadonneet:

Uskovaisia eivät ole hakeneet ufot (ufot ovat saatanan juoni), eikä uskovaisille ole tapahtunut mitään pahaa, vaan meidän uskomme on muuttunut näkemiseksi! Meidän Herramme Jeesus, maailmankaikkeuden Hallitsija, on hakenut omansa kotiin (Joh.14:3). Olemme pois siitä ahdistuksen ajasta, mihin epäuskosi ja välinpitämättömyytesi tähden olet joutunut (1Tess.4:14-18, 1Kor.15:51-52, Luuk.17:26-35).

Maailmaan tulee nyt vaikeat ajat, koska laittomuudelta on poissa este: Pyhä Henki ja uskovaiset (2Tess.2:7-12). Tuleva maailman hallitsija on Jeesuksen vastustaja, antikristus, muutaman vuoden ajan.

Etsi heti käsiisi Jumalan Sana, Raamattu, äläkä luovuta sitä pois! Lue Uutta Testamenttia ja ojentaudu sen mukaan. JUMALA TARKOITTAA SITÄ MITÄ SANOO. Me olemme uskoneet ja toimineet Sanan mukaan, ja nyt poissaolomme todistaa Jumalan Sanan luotettavuutta.

Pian sinua vaaditaan ottamaan käteesi tai otsaasi numerosarja tai koodi (mikrosiru). Älä ota tätä pedon merkkiä, vaikka et voisikaan ostaa kaupasta mitään ilman sitä. Älä ota merkkiä äläkä kumarra petoa, vaikka se maksaisi henkesi, sillä jokainen, joka kumartaa petoa tai ottaa hänen merkkinsä tai nimensä luvun, joutuu Jumalan vihan alle (Ilm.13:15-18; 14:6-7).

Tee parannus, palvele Jeesusta ja anna kunnia Jumalalle (Ilm.14:13). Jumala odottaa vieläkin sinun kääntyvän Hänen puoleensa (Ilm.16:9,11). AUTA JUUTALAISIA, JUMALAN SILMÄTERÄÄ (SAK.2:7-9, AAM.3:2). KYSEINEN AIKA ON AHDISTUKSEN AIKA JA KOITUU JÄLJELLE JÄÄNEILLE JUUTALAISILLE PELASTUKSEKSI, KUN HE LÖYTÄVÄT JEESUKSEN (ROOM.11:25-27, HES.20:34-38, MATT.24:221-22).

Pysy lujana Jumalan Sanassa loppuun asti, niin saat olla pelastettujen joukossa (Ilm.20:4).

Jeesus sanoo: "TAIVAS JA MAA KATOAVAT, MUTTA MINUN SANANI EIVÄT KOSKAAN KATOA" (MATT.24:35).

Juhani Laukkonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raijan todistus