torstai 2. maaliskuuta 2017

 
 Mirva Kaljunen Facebookissa 21.2.2017: (Lupa julkaisuun blogissani pyydetty)


"HÄN OHJAA MINUT OIKEALLE TIELLE NIMENSÄ TÄHDEN..." Ps.23
Mitä on tapahtunut ja miten tähän on tultu?
Tästä on kauan kun viimeksi olen täällä mitään kirjoittanut tai yleensäkään ollut. Minulla on ollut syyni siihen ja se mitä nyt aioin sanoa, ei ole helppoa. Olen ollut kriisissä, enkä ole halunnut kuulla enkä nähdä asioita täällä siksi, koska tietyt asiat saavat minut äärettömän surulliseksi. Nyt kuitenkin koen, että minun täytyy kertoa joitakin asioita.
Ja vielä alkuun, että mitä nyt aion kertoa, sitä en tee sen takia, että olisin kokenut itseeni kohtaan jonkinlaista vääryyttä, minua kohtaan olisi käyttäydytty huonosti, minua olisi petetty, minut olisi suljettu ulkopuolelle, olisin katkera, haluaisin panetella, haluaisin olla ilkeä, haluaisin kostaa, haluaisin jotain pahaa... ei, ei mitään sellaista! Eräät ihmiset kun oli vastaavassa tilanteessa ja julkisesti toivat asioita päivänvaloon, olin itse kärkkäästi yksityisviestein puhumassa "järkeä", että ota pois tuo postauksesi. Syy siihen oli, etten itse ollut vielä totuudessa. Halusin löytää vaikka jotain henkilökohtaista ongelmaa mielummin heidän postauksiin kuin nähdä totuuden. Eli, kun joku uskalsi jotain sanoa uskon sanaa tai Patrickia vastaan, olin henkeen ja vereen puolustamassa häntä ja seurakuntaa. Tein kaikkeni, että saisin ihmisten päät käännettyä ja luopumaan epäilyksistä ja jopa omista kokemuksistaan... Niin, olen nyt siinä tilanteessa, että minun täytyy puhua totta näistä asioista, koska olen tullut totuuteen ja koska meidän tulee rakastaa enemmän totuutta kuin ihmistä ja tämä totuus vapauttaa.
Tässä ihan muutamia päivä sitten koin jotain, joka sai minut todella murtumaan, itkemään ja katumaan, minulle tuli synnintunto. Olin noin yhdeksän kuukautta sitten jättänyt uskon sana- seurakunnan ja tuli välillä semmonen olo, että olinko seurannut ihmistä? Kyllä, sitäkin, mutta, ajattelin, että vilpittömästi halusin Herraa palvella. Keskustelimme mieheni kanssa tästä ja puhuimme, että kuinka jotkut ihmiset seuraavat Patrickia jopa niin, että johtajiston jäsenkin kertoo tekevänsä kaiken, mitä Patrick sanoo. Hän on niin taitava puhumaan ja kaikella lailla ihana sekä rakastettava ja kuinka hän saa ihmiset lumoutuneena seuraamaan tätä oppia. Koin silloin siinä valtavaa surua itkin ja huusin; anna Jeesus rakas anteeksi, olen seurannut ihmistä enemmän kuin Sinua! Olin niin murheissani ja sanoin, että olenko rakastanut luotua enemmän kuin luojaa? En voi edes sanoin kertoa mitä koin, kun olin niin surullinen. Mutta siinä tuli vapaus ja täydellinen anteeksianto.
Kun menimme seurakuntaan ensimmäistä kertaa, tunsin jonkinlaista levottomuutta ja rauhattomuutta sisimmässä, mutta sanan nälässä ahmin mitä kuulin, lähtiessämme oli rauhattomuus vielä jäljellä ja eikä ollut varmuutta tulisiko uudelleen mentyä. Mutta uudestaan menimme kun uteliaita olimme tämän uuden seurakunnan toiminnasta, kuulimme saarnoja ja kuulimme kun Patrick puhui, että evankeliumia laimennetaan ja ei tuoda koko sanan totuutta seurakunnissa. Tämähän sai meidät tuumimaan keskenämme, että tästä ja tästäkään asiasta meitä ei oltu opetettu ja onko sanan totuutta on pidetty pimennossa, tai sitten... "Kuka ikinä menee edemmäksi eikä pysy Kristuksen opissa, hänellä ei ole Jumalaa; joka siinä opissa pysyy, hänellä on sekä Isä että Poika." 2joh 1:9
Liityimme sitten kuitenkin aika nopeasti seurakuntaan ja siinä ennen liittymisen aikoihin kyselin pastorilta, että olen vuosia sitten jo tutkinut Kenneth Haginin manifestaatioista yms. etteihän tämmösiä ilmiötä olisi tiedossa koska uskon todella, että Pyhä Henki ei tee tämmösiä asioita? Patrick sanoi, että ei. Silloin kyseenalaistin myös seurakunnan nimen, koska sillä on menestysteologinen alkuperä, mutta Patrick sanoi, että sillä ei ole mitään tekemistä amerikan uskon sanan kanssa. Melko pian näitä manifestaatioita alkoi sitten esiintymäänkin, ensin seurakuntalaisilla ja sitten Patrickilla korvia poltti, jalat oli niin tulessa että sukat ja kengät piti riisua, humalaista puhetta ja käytöstä. Lapset pelkäsivät selvästi aikuisia, jotka humaltuivat ja hoipertelivat. Oli erilaista nykimistä ja kramppaamista, eteen ja taakse päin huojumista, spontaaneja oudon kuuloisia naurahduksia, lattiaan liimautumista. Meillä oli kerran nuorten solu ja aloimme ylistämään, niin eräs nuori mies olohuoneemme lattialla vääntyi sellaiseen solmuun, että en uskonut sen olevan mahdollistakaan. Sitä luonnotonta vääntyilyä kesti todella pitkään ja mies oli hiestä märkä. Yksi huusi suoraa huutoa, mikä oli kuulunut kuulemma tielle asti. Jumala on järjestyksen Jumala, mutta mitään järjestystä ei ollut ja olin kauhuissani, enkä tiennyt mitä tehdä. Myöhemmin puhuin pastorin kanssa tästä ja hän sanoi, että Pyhä Henki tekee tässä nuoressa uutta valmistellen häntä johonkin suureen tehtävään, mutta hän vastusteli? Kauhea on tätäkin sanoa, mutta kun otimme myös yhteyttä yhteen johtajiston jäseneen, tuoden tämän huolen, hän sanoi, että pääasia, että seurakunnassa tapahtuu, koska hän on ollut seurakunnassa, missä ei tapahdu mitään. Eräällä bussimatkalla pysähdyimme huoltoasemalle. Kun muut menivät sisään, me jäimme mieheni ja vauvamme kanssa bussiin, niin näimme illan hämärtyessä jotain outoa ikkunasta. Patrick oli kauempana viistosti bussin takana ja nousi seisomaan yhdellä jalalla tehden lentoliikkeitä käsillään, sitten hän sujahti juosten bussin ohi yhtäkkiä sivuttain vääntynyt ilme kasvoillaan. Tuosta bussireissusta hän myöhemmin blogissaan (poikien ja tyttärien aika) kertoo käyneensä taivaassa, missä hän kohtasi temppelipalvelijan, joka hänelle kertoi tulevia. Patrick kertoi myös, että näki vuohen kaltaisia uhrattavia eläimiä ja että hän kuuli, että maan päältä tuleva ylistyslaulu olisi Jumalalle mieluisampi kuin nuo uhrattavat vuohet. Ilmestystiedot ja taivasmatkat olivat usein toistuvia. Eräälle vieraspaikkakuntalaiselle ystävällemme Patrick näytti videota missä Kenneth Hagin levitteli käsiään ja ihmiset tippuivat tuolilta. Patrick sanoi hänelle, että tuollaista hänkin haluaa tänne. Kaikenlaista näimme tuon kahden vuoden aikana, jota en koskaan kuvitellu näkeväni... aivan, kuin katsomissani youtubevideoissa.
Hämmästykää ja ihmetelkää, tuijottakaa sokeiksi itsenne ja sokeiksi jääkää! He ovat juovuksissa, vaikkeivät viinistä, hoipertelevat, vaikkeivät väkijuomasta. jes 29:9
Olimme jo aiemmin lähdössä pois, mutta halusimme vilpittömästi uskoa, että on paljon sielullisuutta, ihmiset matkii yms, niinkuin Patrick meille sanoi. Mutta siinä vaiheessa kun näimme näitä pastorillamme, niin emme enää voineet ajatella, että hänellä olisi sielullisuutta tai hän matkisi... Jumalan Pyhä henki ei häpäise ketään tai tee naurunalaiseksi. Jumalan pyhä henki ei saa lapsia pelkäämään tai aikuisia hengessä kokemaan tuskaa nähdessään jotain tuon kaltaista. Apostolit eivät olleet kokoontuneena humalassa niinkuin väitetään muutamien paikalla olleiden uskottomien ajatellessa kun he rukoilivat kielillä ylistäen Jumalaa. Pietari kielsi tämän humaltumisen ja jos olisivatkin ollet "hengestä humalassa" niin Pietari olisi varmasti sanonut eivät ole viinistä juopuneet vaan hengestä juopuneet. He täyttyivät hengellä, mutteivät juopuneet siitä tullen humalaan. Pyhä Henki on raittiuden henki.
Voi kunpa ihmiset heräisivät ymmärtämään ja käsittämään, mitä Jumalan pyhyys on!
Tämän päivän ylistys esimerkiksi. Voi kysyä suoraan onko se tarkoitettu vaan niin, että Jumala saa kaiken ylistyksen ja kunnian niin että se menee suoraan Hänelle, eikä siinä odoteta itselle mitään, koska Hänelle se kuuluu pyyteettömästi. Mutta tänäpäivänä ylistys vetoaa sieluun ja tunteisiin niin että ylistettäessä Häneltä odotetaankin, että itse saisi jotain, jotta silloin kokisi sielussaan asioita, voisi tyhjentää mielensä ja avautua. Näissä tilanteissa synnittömyysopin kautta, pääsevät muutkin henget kuin Pyhä henki koskettamaan.
Rakkauden kaapuun ja rakkauden nimissä ihmiset lumoutuvat tästä uskon sana opista, eikä sitä valhetta enää pysty erottamaan, niinkuin yksi kommentti jäi mieleeni, niin "ei ihminen niele myrkkyä paljaaltaan vaan silloin kun sitä on sekoitettuna hänen lempiruokaansa."
Meille opetettin että rukoillaan niin kauan, että ihminen tulee terveeksi tai Patrickin sanoja lainaten "jos uskovaiset vain uskoisivat tarpeeksi, heidän rukouksensa voisi parantaa minkä tahansa sairauden." Ymmärrän sen kuitenkin itse niin, että Jumala sanoo viimeisen sanan. Uskomalla Jeesuksen ristintyöhön, syntiemme ja sairautemme sovittajana, voimme sanoa, kuitenkin sairastavan kohdalla lopuksi vain, että tapahtukoon kuitenkin Sinun tahtosi!
Sellaisen asian vielä haluan lopuksi sanoa ja rohkaistakseni sinua, että kun pyydät Jumalta, että Hän näyttäisi sinulle totuuden, niin uskon että hän sen tekee, mutta... niin kauan, kun haluat uskoa kaiken olevan hyvin vaikkakin näennäisen rauhan alla velloo pienikin epävarmuus, niin Jumala antaa sinun jäädä siihen, jos sitä haluat, eli... jos sydämestäsi pyydät, että Jumala anna nähdä totuutesi tästä, Hän sen tavalla tai toisella varmasti tekee.
Nyt kun tämän kaiken olen sanonut, niin sydämeni itkee ja tunnen suurta hätää, että jos edes yksi ihminen vapautuisi, kuka on eksynyt totuuden tieltä. Siunaan sinua, joka luet tätä ja edelleen rakastan Patrickia ja uskon sanalaisia, mutta meidän tulee rakastaa enemmän totuutta kuin ihmistä, siksi jouduin tämän myös kirjoittamaan.
psalmi 139:23-24 "Tutki minua, Jumala, ja tunne minun sydämeni, koettele minua ja tunne minun ajatukseni. Ja katso: jos minun tieni on vaivaan vievä, niin johdata minut iankaikkiselle tielle."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raijan todistus