maanantai 14. joulukuuta 2020

Juhani Laukkonen 14 12 2020 Varoitus valhetiedosta

3 kommenttia:

  1. Juhani voisi itse tukea väitöksiään Raamatun sanalla jos niitä löytää. Raamattu kehoittaa meitä luottamaan JUMALAAN eikä ihmisen viisauteen eli tieteeseen. Kaikki mitä Juhani tässä videossa sanoa valhetiedosta, koskee hänen omia sanojaan. Luottakaa Jumalaan, älkääkä ihmisiin!

    VastaaPoista
  2. Tällaisena COVID-19 ja SOME aikana vaikuttaa fakta ja fiktio menevän helposti sekaisin kristittyjenkin parissa. Moniin sosiaalisen median alustoihin (ml youtube) on nykyisin helpohkoa tehdä presentaatioita, jotka ovat hyvinkin vakuuttavia, mutta sisällöltään täyttä fiktiota ('huuhaata').

    Me yli 50-kymmpiset suomalaiset olemme siinä mielessä onnellisessa asemassa, että nuoruudessamme Suomessa vaikutti yhtenäinen kulttuuri, jossa arvostettiin faktoja ja rehellisyyttä; myös vanhat oppikirjat ja tietosanakirjat tarkistettiin ennen julkaisua monilla ansioituneilla asiantuntijoilla. Nyt nuoremmilla ihmisillä ja nuorilla kristityillä on ihan aidosti vaikeuksia erottaa faktaa fiktiosta.

    Tulee myös pitää mielessä, että Pyhä Raamattu ei ole luonnontieteen (eikä monien muidenkaan tieteiden) oppikirja. Eikä Pyhä Raamattu ole kristityn uskon kohde. Mutta Pyhä Raamattu kertoo meille Jumalasta ja Hänen valmistamastaan pelastuksesta pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Silloin kun Pyhästä Raamatusta etsitään Kristuksen kauneutta ja Hänen kaikkiriittävyyttään, niin silloin sitä käytetään oikein. Kun Pyhän Raamatun sanoma synnyttää meissä synnintuntoa ja saa meidät nöyrtymään Pyhän Jumalan edessä, niin silloinkin sitä käytetään oikein. Kun me uskovaiset oikein töpeksimme ja saamme hävetä itseämme ja omaa käytöstämme, niin Raamatusta löytyvät Jumalan lohduttavat lupaukset ovat myös Sanan oikeaa käyttöä.

    Mutta kyllä vilpitön tiedekin on meille kristityille siunaukseksi. Rokotuksen uranuurtaja Edward Jenner oli kristitty ja piti tieteellistä tutkimustaan Jumalan palvelustyönä, jonka avulla silloin erittäin tappava isorokko saatiin taltutettua 1700/1800 lukujen taitteessa. 1800-luvulla vaikuttanut skotlantilainen fyysikko James Clerk Maxwell oli nykyisen sähkömagnetismin tutkimuksen uranuurtajia ja häntä pidetään tiedepiireissä ilman muuta fyysikkojen TOP10'een kuuluvana Newtonin, Einsteinin ja Feynman'n ohella. Maxwell oli evankeelinen presbyteeri, joka toimi aktiivisesti omassa seurakunnassaan ja hän osasi Psalmin 119 ulkoa! Missään Pyhässä Raamatussa ei kielletä ihmistä tutkimasta Luojan luomistöitä. Siellä kielletään kyllä 'shamanismi', joka valitettavasti on viime vuosina levinnyt Suomen siionissakin ja aiheuttanut sen, että kaikenlainen 'äärikarismaattinen touhuilu' hyväksytytään joissain herätysliikkeissä ilman Jumalan sanan tutkimista, hiljentymistä ja nöyrtymistä Hänen edessään.

    Kyllä COVID-19 rokotteen uskaltaa ottaa. USA'ssa järjestetyissä presidentinvaaleissa Joe Biden sai enemmän ääniä ja valitsijamiehiä kuin nykyinen viranhaltija. Sitä en tiedä, onko Donald Trump antikristus, mutta sen tiedän, että Vapahtajamme Jeesus Kristus on 'anti-Trump' !

    1600-luvulla vaikuttanut kristitty tiedemies Blaise Pascal on todennut: Kahdenlaiset ihmiset tuntevat Jumalan; ne joilla on nöyrä sydän ja jotka rakastavat alhaisuutta, olivatpa he ymmärryksen puolesta millä asteella tahansa; sekä ne joilla on kylliksi ymmärrystä, jotta he voivat nähdä totuuden.

    Siunattua jouluaikaa Raijalle ja Juhanille !

    VastaaPoista
  3. Kiitos hyvästä kirjoituksesta! Aamen

    VastaaPoista

Raijan todistus